Motorola Moto E6 Play smartphone 2/32 GB - Begagnad

Begagnad Motorola Moto E6 Play smartphone Olåst. Utloggade från Googlekonto samt nollställda. Testade av proffs.Motorola Moto E6 Play smartphone är en fantastis


 


Begagnad Motorola Moto E6 Play smartphone Olåst. Utloggade från Googlekonto samt nollställda. Testade av proffs.

Motorola Moto E6 Play smartphone är en fantastisk vardagskompis som låter dig ta skarpa bilder med sin bakre 13 Mpx-kamera och har en rymlig 5,5-tums pekskärm som du kommer att uppskatta när du tittar på innehåll när du är på språng. Dess 3000 mAh-batteri tar dig igenom dagen utan att blinka.

Pekskärm

Moto E6 Play har en 5,5-tums IPS LCD MaxVision-pekskärm med en upplösning i HD+ (1440 x 720 pixlar) och ett brett 18:9-bildförhållande som ger ett bekvämt tittande på video.

Kameror

Med den bakre kameran på 13 Mpx kan du fånga varje ögonblick i skarp detalj med autofokus för fasdetektering, f/2.2-bländare och LED-blixt som gör att du kan ta fina bilder även i mörkret. Den 5 Mpx främre selfie-kameran med f/2.2-bländare kommer att ta hand om uppgifter som att låsa upp telefonen och ta alla dina selfies.

Android 9.0 Pie

Android 9.0 Pie erbjuder en mängd funktioner som hjälper till med ditt dagliga liv, som Digital Wellbeing, adaptiv batterikontroll eller adaptiv ljusstyrka. Operativsystemet är skräddarsytt för att hjälpa din smartphone att uppnå så mycket som möjligt med framtida support av ytterligare Android-uppdateringar från Google.

Processor och lagring

Hjärnan i den här smarta telefonen, den 4-kärniga MediaTek MT6739 som körs på 1,5 GHz tillsammans med 2 GB RAM-minne ger tillräckligt med prestanda för vardagliga uppgifter. Med 32 GB intern lagring som kan utökas med microSD-kort på upp till 256 GB kan du lagra allt ditt innehåll på ett ställe.

Batteri

3000 mAh-batteriet kommer att ta hand om alla dina dagliga behov så att du kan använda din telefon utan rädsla för att få slut på batteriet mitt på dagen. Det laddas via ett microUSB-kontakt.

Mer funktioner:

- Bluetooth 4.2

- Wi-Fi 802.11 b / g / n 2,4 GHz

- GPS, A-GPS, GLONASS positioneringstjänster

- 3,5 mm ljuduttag

- Fingeravtrycksläsare

- FM-radio

Förpackningen innehåller:

- Motorola Moto E6 Play

- Laddare

- USB-kabel

- SIM-verktyg

- Skyddande hölje

- Guider

Varorna finns i olika pris beroende på skick:

Utmärkt: Mycket bra skick men mindre tecken på användning kan förekomma.

Bra: Bra skick! Några få tecken på normal användning. Det finns något fler mindre repor eller mindre märken på enheten.

Okej: Större repor och märken förekommer men i övrigt fullt fungerande. 

Recensera produkt

Telefonbutik

Telefonbutik är en trygg butik där du kan köpa fabriksåterställda mobiler, surfplattor, bärbara datorer och tillbehör. Alla telefoner, bärbara datorer och surfplattor testas noggrant och renoveras vid behov med senaste teknik. Telefonbutik Malmö - Bakr Daibes - Organisationsnummer: 8909084173

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Telefonbutik