Ansvar

GARANTI 

Vi erbjuder personlig och hjälpsam assistans vid ärenden där tillverkargaranti gäller. Hos oss går det alltid bra att ringa in - både för att få en bedömning eller hjälp med kontakten hos tillverkaren. Vi tar på oss att se till att det fungerar och hjälper mer än gärna till med ditt ärende. Bara ring eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig på bästa sätt vi kan!

SUPPORT

Kontakta oss gärna med dina frågor, vår fantastiska kundservice svarar på alla frågor mellan 10-18. Har du inte möjlighet eller lust att ringa så går det även utmärkt att maila. Ingen fråga är för dum, och vi hjälper gärna till att svara på dina funderingar och ge råd. 

Maila oss: [email protected] 

Ring oss: 0734353637

MILJÖ & HÅLLBARHET

Vi använder bland annat Postnord som partner för våra leveranser. De är miljöcertifierade och bedriver aktivt miljöarbete. För oss är det viktigt med ett långsiktigt perspektiv och hållbara lösningar, vilket vi kan uppnå genom vårt samarbete med Postnord. 

Vi strävar också efter att minimera vår strömförbrukning genom ansvarsfullt användande av energisnåla apparater. Vid alla våra inköp så värdesätter vi miljöcertifieringar och hållbart tänkande.  

Telefonbutik

Telefonbutik är en trygg butik där du kan köpa fabriksåterställda iPhones & iPads. Alla telefoner och surfplattor testas noggrant och renoveras vid behov med senaste teknik. Telefonbutik Malmö - Bakr Daibes - Organisationsnummer: 8909084173

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Telefonbutik