Acer Chromebook CB3-431-C2QG Begagnad Intel® Celeron® Processor N3060

Acer Chromebook CB3-431-C2QG Begagnad14" 1366x768 HD skärmIntel® Celeron® Processor N30604 GB Ram / 16GB eMMCTrödlös näterk 802.11acLaddare ingårChromebook


 


Acer Chromebook CB3-431-C2QG Begagnad

  • 14" 1366x768 HD skärm
  • Intel® Celeron® Processor N3060
  • 4 GB Ram / 16GB eMMC
  • Trödlös näterk 802.11ac
  • Laddare ingår

Chromebook är en kompakt lättviktare till laptop. Den väger så lite som 1,5 kg och har prestanda som räcker till både arbete och underhållning. Acer Chromebook CB3-431-C2QG levereras med Google Chrome OS. Med detta operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store.

Acer Chromebook drivs av en Intel® Celeron™ N3060-processor för en balans mellan multitaskingprestanda och energisnålhet. Datorn har tack vare detta upp till 12 timmars batteritid och klarar sig mer än en hel arbetsdag innan den behöver laddas igen. 16 GB eMMC-lagring gör att du snabbt kan öppna appar och spara filer och USB 3.0 ger stöd för externa enheter för till exempel lagring eller kringutrustning.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Full HD 1080p via HDMI

Laptopen har en HDMI-port för Full HD 1080p. HDMI-kontakten gör det supersmidigt att koppla ihop din dator med TV'n för att visa innehållet för hela tv-soffan.

Inbyggd webbkamera för videochat

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype och andra program med stöd för videochat.

Kensingtonlås

Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din dator obevakad på partyt, i skolan eller på jobbet. Med stöd för Kensingtonlås kan du enkelt låsa fast datorn så du kan ladda slappna av.

Stöd för SD-kort

Med en SD-kortläsare får du upp till 64 GB extern lagring, med gott om utrymme för dina filmer, arbetsfiler och din musik när du är på väg

Bluetooth

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare. Med Bluetooth version 4.0 går överföringen snabbt och smidigt.


Varorna finns i olika pris beroende på skick:

Utmärkt: Mycket bra skick men mindre tecken på användning kan förekomma.

Bra: Bra skick! Några få tecken på normal användning. Det finns något fler mindre repor eller mindre märken på enheten.

Okej: Större repor och märken förekommer men i övrigt fullt fungerande. Recensera produkt

Telefonbutik

Telefonbutik är en trygg butik där du kan köpa fabriksåterställda mobiler, surfplattor, bärbara datorer och tillbehör. Alla telefoner, bärbara datorer och surfplattor testas noggrant och renoveras vid behov med senaste teknik. Telefonbutik Malmö - Bakr Daibes - Organisationsnummer: 8909084173

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Telefonbutik